Kniha návštěv

Eliminator

Bloodsucker | 20.07.2011

chtel bych se zeptat ze kde bych sehnal brokovnici eliminator prosim uz jsem hledal vsude

Re: Eliminator

Admin-Hery | 27.07.2011

Myslím že ji mužeš získat od bandity který chce dluh po Vánovi z Jupitera.Zabiješ ho a mužeš si vzít eliminator ale s tim problemem ze budes muset zabit i celou jeho tlupu, na druhou stranu dobrý zpusob jak otestovat zbran.

OCENĚNÍ

S.T.A.L.K.E.R. | 15.07.2011

jeěte sem se chtěl zeptat jak získam ocenění Diplomat S.T.A.L.K.E.R.
Call of Pripyat jsem už přehrál ale tohle ocenění jsem nedostal

Re: OCENĚNÍ

vayline | 21.07.2011

diplomat dostaneš tak když půjdeš zaplatit dluh banditům myslím ... dostaneš to tím že dáš banditům 5000 + 2 000 ze svojeho a nepozabíjíš je

SKLAD

S.T.A.L.K.E.R. | 15.07.2011

ahoj chtěl bych se zeptat jestli má monolit sklad a kde je ? ještě v lokaci jupiter jsem narazil na pár lidí z monolitu a ty se chtějí ukrýt v janově ale velitel mi řekl že to nepřichází v úvahu tak co s nimi mám dělat ?

Re: SKLAD

vayline | 21.07.2011

o skladu žádném nevím a to hraju stalkera každý den a vojáky ukryješ tak že buď zajdeš za Lokim nebo Šulgou a řekneš jim ať je příjmou ... příjmou je tehdy pokud splníš úkoly pro vědce a budeš mít svarog a uděláš s ním misi

ocenění

vayline | 15.07.2011

chtěl bych dodat že chybí ocenění Znamení Zony :) to získate tak když několikrát přežijete blowout pomoci Anabiotik :) "Jen když jsi v dobré kondici máš šanci přežít blowout i bez anabiotických léků :)

Re: ocenění

znamenie | 07.11.2011

to ocenenie ziskas tak ze 3 emisie prezijes pomocou antibiotik

konec hry

Střelec | 10.07.2011

co se doporucuje zustat nebo opustit ZONU?

Re: konec hry

Tom | 11.07.2011

no hele je lepši tam zustat a dodelat vsechny vedlejši ukoly a pak řict navigatorovi ,nebo pruvodci garikovi ,a on ti da na víber kam chceš jít ,a máš tam možnost se dostat ven ze zony

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>