Kniha návštěv

Oaza

,KAR,pov,DAN,iel | 28.09.2011

Zajima me: pokud najdu srdce oazy a vezmu si ho, vytvori se casem nove?

Re: Oaza

ptk | 21.11.2011

myslim ze ne...

Stan v lese

Pastičkář | 23.09.2011

Už hodně dlouho chodím skrs les a vím o tom stanu co tam je ale nevím k čemu slouží do něho se dostat nejde je v jupiteru,jestli někdo ví k čemu slouží tak at mi napíše.

Re: Stan v lese

Skeleton | 26.09.2011

hele o jakým lese mluvíš a stanu taky absolutně netuším přibliž mi to trochu kdyžtak mi řekni číslo na mapě díkes

Re: Re: Stan v lese

Pastičkář | 27.09.2011

Ten lesík je u janova když jdeš po kolejích směrem ke parkovišti,tak zaboč k směrem k základně banditům to je ta kde máš splatit vanuv dluch,tak vedle tebe nebo před tebou je lesík tak někde v něm.Sory za chiby ale jsem dizgrafik.

Re: Re: Re: Stan v lese

Skeleton | 01.10.2011

taky jsem ten stan našel ale vůbec nic jsem k němu nenašel ale dík že jsi mě na to upozornil

help mi

jaso | 06.09.2011

hele lidi koupil jsem si tenhle titul a zaboha nemuzu najit cd key je to nekde na te krabicce napsano nebo ho musim hledat na vebu

Re: help mi

Skeleton | 11.09.2011

jakej titul viděl sem už 3 vydání stalker call of pripyat v čechách tak se vzpamatuj a piš celý věty

killer

pavel | 04.09.2011

Nevim jestli to vite ale existuje jeste jedno oceneni a to sberatel. To ziskate kdyz mate u sebe vsechny artefakty co zona vytvorila

killer

pavel | 03.09.2011

všiml jsem si že tady nejsou všechna ocenění chybí ocenění poznamenaný zonou. To získáte tak že 3 ktát přežijete bowlout/emisi pomoci natibiotik

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>