Zajima me: pokud najdu srdce oazy a vezmu si ho, vytvori se casem nove?
Kniha návštěv
Oaza
,KAR,pov,DAN,iel | 28.09.2011
Re: Oaza
ptk | 21.11.2011
myslim ze ne...
Stan v lese
Pastičkář | 23.09.2011
Už hodně dlouho chodím skrs les a vím o tom stanu co tam je ale nevím k čemu slouží do něho se dostat nejde je v jupiteru,jestli někdo ví k čemu slouží tak at mi napíše.
Re: Stan v lese
Skeleton | 26.09.2011
hele o jakým lese mluvíš a stanu taky absolutně netuším přibliž mi to trochu kdyžtak mi řekni číslo na mapě díkes
Re: Re: Stan v lese
Pastičkář | 27.09.2011
Ten lesík je u janova když jdeš po kolejích směrem ke parkovišti,tak zaboč k směrem k základně banditům to je ta kde máš splatit vanuv dluch,tak vedle tebe nebo před tebou je lesík tak někde v něm.Sory za chiby ale jsem dizgrafik.
Re: Re: Re: Stan v lese
Skeleton | 01.10.2011
taky jsem ten stan našel ale vůbec nic jsem k němu nenašel ale dík že jsi mě na to upozornil
help mi
jaso | 06.09.2011
hele lidi koupil jsem si tenhle titul a zaboha nemuzu najit cd key je to nekde na te krabicce napsano nebo ho musim hledat na vebu
Re: help mi
Skeleton | 11.09.2011
jakej titul viděl sem už 3 vydání stalker call of pripyat v čechách tak se vzpamatuj a piš celý věty
killer
pavel | 04.09.2011
Nevim jestli to vite ale existuje jeste jedno oceneni a to sberatel. To ziskate kdyz mate u sebe vsechny artefakty co zona vytvorila
killer
pavel | 03.09.2011
všiml jsem si že tady nejsou všechna ocenění chybí ocenění poznamenaný zonou. To získáte tak že 3 ktát přežijete bowlout/emisi pomoci natibiotik