Tajne dúfam, že mi niekto pomôže. Preinštaloval som OS ( XP za oficiálny XP ). Pred tým mi Stalker COP išiel, ale teraz ho už nemôžem a neviem spustiť. Vopred dakujem. P.S. Ináč super hra
Kniha návštěv
S.O.S.
Hanomag | 10.10.2011
Re: S.O.S.
Adam | 10.10.2011
Ahoj,
je nějaká chybová hláška, nebo co se děje? Trochu situaci popiš.
Re: S.O.S.
Skeleton | 11.10.2011
já si myslim že to bude celkově chyba windows ono by to mělo jít na win xp service pack 2 ale nwm já ho jedu na 7ičkách a tobě bych také doporučil win7 protože hry vychájející asi už od tohodle roku nebudou dělaný na xp
Re: Re: S.O.S.
Adam | 12.10.2011
No mě párkrát pomohlo vytáhnout grafiku, použít integrovanou a pak vše hodit zpět. Taky bych zkusil aktualizovat všecky ovladače. Pokud máš grafiku od nVidia, tak si stáhni ovladače z jejich stránek. To mi taky dělalo problémy. Zkus odinstalovat hru, vyčistit registry a zase ji nainstalovat. Nic mě nenapada, když nedáš odezvu.
a ještě něco
Skeleton | 05.10.2011
jak se dostanu k povinnosti
Re: a ještě něco
Dan | 14.10.2011
Musíš při misi Translakce (v Zatonu) vzít PDA Morganovi a dát ho Povinnosti.
mapy
Skeleton | 05.10.2011
zdravim chtěl bych se zeptat na mapy, ne takové které jsou v sekci mapy, ale plně detailní ve velkém rozlišení. myslim asi od tvůrců že jsou plně datailní jako že tam jsou artefakty typy skrýší a pod . pokud někdo víte kde je sehnat napište díky :-)
Pripjať
K. D. | 03.10.2011
Pokud sezenete 5. clena (viz. komentar nize), dostenete ocenění - Vůdce (Leader).
Pripjať
K. D. | 03.10.2011
Chtel bych dodat, při úkolu 26 můžete sehnat 5. člena výpravy - Chodce (Strider - byvaly monolith).
Re: Pripjať
hades | 08.01.2012
a jak si ho premluvil