Hehe... doclea blba chyba ode me, zapomel jsem tam dat mapu bunkru vedcu.... opraveno a dik za upozorneni.
Kniha návštěv
Anomalni aktivita
Admin | 10.02.2010
Anomální aktivita
Sergej | 09.02.2010
Zdravím. U mise Anomální aktivita máte napsané že začátek mise je vyznačený na mapě na bodu 25. Problém je v tom že ten bod 25 tam není vyznačený...
Měna
Admin | 09.02.2010
Moc ti děkuju Martine... jsem si právě tou měnou nebyl vůbec jistej... a nějak sem zapoměl si to vyhledat a na rupie jsem si zvykl. Takže dík a opravím.
jej
Admin | 08.02.2010
Takhle ty myslis ukol - jestli myslis ten ukol, jak mas jit k ty prehrade a tam neco najit. Tak si musis vytahnout novej detektor Svarog, co ti Hermann dal na tenhle ukol - Pak vylezes nahoru na tu prehradu a tam kde je ten plot rozbitej si stoupnes. Mela by se ti tam ukazat obrovska anomalni koule, pak chvili pockas a oberes ty vojaky co z ni vypadnou.
JUPITER 15 úkol
SASU14 | 08.02.2010
nevim jak se tam mam dostat
15. Anomální aktivita
Obdrženo od: Hermann
Začátek: bod 25 na mapě
Cíl: bod 33 na mapě
Špatná uvedená měna
Martin | 07.02.2010
Prosím tě,v rubrice Ocenění-Solventní klient,si oprav 100000 rupií na 100000 rublů (na Ukrajině platí rubly-rupie jsou v Indii),jinak to máš hezky spracovaný.
Zamcene dvere
STALKER | 07.02.2010
cau, nevite nekdo kde se da sehnat pristupova karta ke dverim u pozice 30 na ukolove mape v zatonu a ke dverim v jupiteru v tom krytu jak je kolem nej ta silnice do takove "kvetiny"???
ARTEFAKT
Admin | 06.02.2010
Myslis anomalii jizvu neboli anomaly scar? to zkus projit cely, jeste sem nezazil, ze by tam nebyl artefakt.
ARTEFAKT
SWEJK | 06.02.2010
nemuzu naji artefakt u zony (ZATON) MAPA 12 JAK J SOU TAM (SKRYSE A ARTEFAKTY) PROSIM O RADU JAK TO NAJIT
JSU U TE PRASKLYNY BOD 12 JAK JE TAM ELETRYCKA EMULZE
anomálie
Duch | 06.02.2010
mohl by si sem dat jeste tu anomalii u ty chladici veze,je elktricka ,ale nevim jak se jmenuje,to sem zapomnel