cau me se zda ze mas ten navod trochu divny, jedno je v obchodnim dome nad elektrickymi anomaliemi hlidane trpaslikem - ty u toho mas napsane stare servisni stredisko a pak da druha sada tu jsem jeste nenasel a stare servisni stredisko na mape ani nemam
Kniha návštěv
kalibracni naradi
STALKER | 02.03.2010
nojono
Admin | 25.02.2010
tady tu variantu jsem nezkousel, ze bych nejdriv pomoh jednomu a pak druhymu, ale nejspis to bude prave proto :-0
Oceneni Jeden z Nas
Admin | 22.02.2010
To dostanes jakmile das Fousacovi od Noeho kompas (artefakt)
Re: Oceneni Jeden z Nas
stalker | 23.02.2010
jj to sem mu dal a nic ... ale už asi vim kde je chyba .. nazačatku hry sem šel za sultanem a řek mu o quest a šel s jeho lidma na lod zabít stalkry ..
to bude asi vono co ?? ..:(
anomalni aktivita
Admin | 22.02.2010
Mno, tady ti nedoporucuju nic jinyho, nez si privydelat a koupit si poradny brneni nebo dovest Chodce ke Svobode a oni ti za to daj fajnovej oblecek
Jinak doporucuju SEVA nebo EXOSKELETON
anomalni aktivita
major | 21.02.2010
Čau stalkeři měl bych dotaz nemužu pohnout dál s tim úkolem jak mam položit ten detektor jak je v tý horicí propadlině u Jupiteru v anomálii asfalt nemužu ho tam dat,protože nemam takovou ochranu před ohněm.Prosim poraďte mi co mam ďelat ďik moc.
JEDEN Z NÁS
stalker | 21.02.2010
jak dostanu ocenění jeden z náš ??? dělal sem to podle ukolu a nic ...
Klice
Admin | 18.02.2010
Jeden jeep je na silnici na zacatku mostu a druhy je v miste kde se most propadnul. Je to napsano v ukolech.
klíč k plynu
stalker | 18.02.2010
nevíte kde mam najít klíč k bedně s plynem mam jeden ten co je v jeepu .... kde je ten druhy ??? dik za odpoved
dotaz
Sergej | 17.02.2010
Zdravím Stalkeři možná že už jsem otravný ale chci se zeptat ohledně cesty do prypiati. Jak se mám zeptat technika na ten generátor, tak se mi u něj tahle otázka vůbec neobjeví. Možná jsem někde udělal chybu ...