kde bych našel granátomet na zm-l 3000 ??
Kniha návštěv
podvěsný granátomet
Ripr | 11.07.2012
Tajemství
Střelec | 21.06.2012
ve hře Střelec vypnul vypalovač mozku a já oběvil něco v Pripiat oběvil jednu skupinu (byla nepřatelská ale oběvují se tam furt mají exoskeletony a kulomety ) (nevim jestli už o tom nevíte ale jestli ne tak ja jo :) )
STALKER 2
Admin | 12.06.2012
Bohuzel byl plan STALKER 2 zrusen. Misto toho vyjde hra Survarium - pokud me tato hra chytne stejne jako STALKER tak udelam web o ni.
Re: STALKER 2
KILLERSTALKER | 12.06.2012
Je dost možný, že se stalker 2 možná obnoví
Sbírání dokumentů v laboratoři X8
D-Nice | 27.05.2012
Čau chlapi jen chci říct, že v misi kde máte sbírat dokomuntaci v laboratoři X8 nejsou jen 4 jak říká návod ale je jich tam celkem 6 :-D Ty zbylý dva najdete, kdyz vylezete tou druhou výtahovou šachtou po žebříku o patro nebo dvě vejš a objevite novou místnost kde se právě ty dva dokomenty nacházejí :-)
Re: Sbírání dokumentů v laboratoři X8
D-Nice | 27.05.2012
A dejte bacha na bjunery jsou tam celkem 3 ;-)
Zdravím
Admin | 10.05.2012
Je mi líto, že web není dodělaný a asi už nenajdu sílu ho dodělat. Pokud mi teď dobře dopadne maturita, tak web ke STALKER 2 bude vyplňován k dokonalosti. Hodně štěstí ve hře vám všem!
školka
Dany | 03.05.2012
Zdravim. Nemůžu se dostat v Pripyati do školky. Vím, že je celá uzavřená a že potřebuju nějakou tu nálož, ale nevim kde jí mam vzít nebo najít. Díky.
Re: školka
killerstalker | 08.05.2012
Tu nálož získáš v jedné z misi od Kovalskýho, takže se do té školky budeš v té misimuset podívat
Re: školka
Olympus | 01.07.2014
Kovalský ti dá misiu v ktorej máš nájsť toho strateného vojaka. V jeho inventári je bomba a tú zober a máš to.