na jedno ocenění jste zapoměly
Kniha návštěv
Ocenění
Ereboros | 29.08.2012
Re: Ocenění
Ereboros | 06.09.2012
zapoměly jste na ocenění s názvem vůdce,který získáte po naverbování pěti vojáku na cestu přes tunely do pripyaty
Tarbíci
Matěj | 27.08.2012
Dnes jsem si přečetl článek o tarbících. Hele, asi takhle když se kolem vás shlukne 5 tarbíků, tak to není tragédie i s obyčejnou pistolkou se dají lehce zabít a nezabije vás to. Já už S.T.A.L.K.E.R. Call of Prypjať hrál mnohokrát. ve skadovsku jsem porazil to upíří doupě s Akm 74/2U a Lynx a byla to hračka, žádný plyn jako srab. A tak říkám pár tarbíku vás nezabije.
Re: Tarbíci
Tom | 13.09.2012
Prosím nemáš uložené pozice ???
tomas.sm(zavináč)centrum.cz
Ozvy se prosím :-)
Re: Tarbíci
katynka | 27.04.2013
Přesně ,moje řeč !!! TOMU HNÍZDU SE LZE POSTAVIT ROVNOCENĚ ... většitnou tam sice zabnou Tetřeva ,ale co se dá dělat ;)
Re: Re: Tarbíci
Flyback | 05.05.2014
hele tak nebo tak tetřeva zabijou nebo oni ne ale ''STŘAŠÁK'' jo on to dělal on a né upíři ;)
Susat
Skeleton | 19.07.2012
Někde na webu na oficiálních ruských stránkách stalkera cop jsem viděl že existuje několik druhů těchto optik.Vzhledem jsou uplně stejné až na barevný proužek,který označuje její vlastnost. Myslim že tam jsou tyto barvy (červená,modrá,žlutá,zelená,a asi možná ještě jedna) nenašel jste někdo nějakou z nich? Popřípadě kde
Re: Susat
KILLERSTALKER | 29.07.2012
Ano, ten barevný proužek určuje sílu přibližování a některé slouží i jako noční vidění. Dají se sehnat u žoldáků (modré), nebo většina u obchodníků.
Re: Re: Susat
Skeleton | 04.01.2013
No já vim právě jenom o modrých ale třeba tu zelenou jsem nesehnal nikde. nevíš třeba o té zelené popřípadě kde přesně se dají sehnat ty jiné druhy? jo a jakou verzi hry máš? dík
Re: Re: Re: Susat
KILLERSTALKER | 10.08.2013
Tak já mám modifikovanou hru vlastními mody, ale tusím ze je muzes sehnat v jupiteru pozdej ve hre nebo i v Pripyati obcas