Kniha návštěv

Re: potrebujem poradit - a skuste mi odpovedat logycky a funkčne ;)

Pastičkář | 30.05.2014

1) Dohrál jsi hru ? Myslím že se ti to splní po dohrání. (Ovšem, jistej si nejsem)

2) Opilec nemá žádný význam. I kdyby jsi přišel v čas tak ti ji předá technik. Ožrala se totíž rozhodl prozkoumat ty skrýše sám, bohužel zemře. Jeho mrtvolu lze najít i s modulem u továrny Jupiter.

3) Je to bug. Pokud myslíš tu stanici kousek od skladiště povinnosti, tak tam potom budeš plnit menší misi. A ten kanál je součástí té mise.

U té jedničky si nejsem jistej. Je to celkem dávno co jsem naposledy hrál stalkera. Takže si toho už moc nepamatuju.

Temný byznys

Flyback | 05.05.2014

Zdarec lidi,
Potřebuju poradit když hledam ty artefakty ja je najdu ale tu skupinku nikdy jak to mám udělat nebo jak tu skupinku poznat?

JÍDLO

Flyback | 05.05.2014

Zdarec lidi,
Hele potřebuju poradit jak je sedmá mise já jí dříve neudělal a když už jsem to dohral dělám ostatní mise který jsem neudělal atd. takže přejdu k věci mám to dát tedy ''SEKERÁČOVI'' ale kde je nebo kdo to je

Re: JÍDLO

Olympus | 01.07.2014

Takto, keď prídeš k tej ich základni tak ťa hneď nie pekne pozdraví a povie ti aj, že sú hladní. Ty sa mu ponúkneš na to, že im to jedlo donesieš.Tak dostaneš misiu. Jedlo si vem ešte pred tým a keď dostaneš misiu hned mu môžeš povedať že jedlo máš a môžeš mu ho dať(alebo tak nejak). On ti potom dovolí ísť na základnu. Vzadu po prejdení pár domov je náradie na jemnú prácu.

cosik

| 13.02.2014

Zapomněli jste na ocenění Poznamenán zónou (3 přežité blowouty venku na abioticích). Pátým mechanikem a zároveň zdravotníkem, opravující výzbroj zadarmo, ale nevylepšující je Strejda Jar v prypiati. Zastoupí mechanika po odchodu armády, kdy se rozhodnete zůstat v zóně.

Re: cosik

Olympus | 01.07.2014

A ešte pred ním je tam ten vojak čo robí to isté_

dotaz

Strelok II | 09.02.2013

zdravím vás nedávno sem našel v pripyati pootevřené dveře. nachází se hned nad školkou z boku paneláku... nevíte nekdo jestli se do nich dá dostat?? kdyžtak prosím napiste na email: kolar.filip64@seznam.cz

Re: dotaz

dominik | 19.03.2013

Ahoj chtěl bych se zeptat kde mám sehnat eliminátor.

Re: Re: dotaz

Flyback | 05.05.2014

Ahoj,
eliminátor získáš tak že zabijes bandity místo toho aby jsi jim dal dluhy za ''VÁŇU''

Dík za stránky

Rascal | 03.09.2012

Našel jsem tu pár užitečnejch věcí který se mi pro hraní hodily.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek